Birgitte + Louis

October 30, 2016

Etter 1,5 år med venting på visum for Louis som er fra Bali, kunne de endelig gi hverandre sitt ja! Jeg må bare si at jeg er evig takknemlig for at jeg fikk dele dagen med dette fantastiske paret. Det var en storslått og etterlengtet dag for alle de nærmeste, og ikke minst for brudeparet. 

 

Her er noen bilder fra fotograferingen før og etter vielse:

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg

February 28, 2019

October 16, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg meg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Følg meg på Instagram

©2020 Studio Aurora av Pernille F. Eriksen

Tlf: +47 928 86 260

Email: hei@pernilleferiksen.no

Adresse: Eidsvågbakken 1, Bergen

Nyfødtfotograf | Gravidfotograf | Babyfotograf

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon