top of page

Baby i melkebad

Hva man finner på!

En fin liten trend som har sneket seg over dammen, er melkebad med blomster. Jeg har gjort en del av dette med gravide, og bildene blir så fin. Dessverre har jeg ikke badekar i studio, så det gjør at det av og til er litt vanskelig å få til.

Men, nå har jeg gått til innkjøp i et lite emaljekar, som kan brukes av de minste. Her prøvde jeg karet ut med datteren min Aurora på 9mnd.

Forhåndsregler man gjerne bør ta når man tar bilder av de minste i melkebad, er at de gjerne ikke burde ha melkeallergi, da man bruker ekte melk i vannet. Bruken av blomster bør man også være forsiktig med, da man må sørge for at blomstene ikke er giftig. Uansett hvor mye vi passer på, er de svært kjapp med å putte ting i munnen før vi får sjansen til å gripe inn.

Det man gjerne kan gjøre i stedet for er å bruke frukt. Mange bruker jordbær, som også er veldig estetisk pent å ha med på bilder.

Ønsker du å ta bilder i melkebad hos meg? Da er det bare å si i fra til meg på forhånd. Jeg kjøper inn blomster og melk som legges til i prisen.

Siste innlegg
Arkiv
Følg meg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page