top of page

Nyfødtfotografering i januar

Hei dere,

Jeg oppdaterer sjeldent bloggen, og det må jeg bli flinkere til. Nå tenkte jeg at jeg kunne ila de neste ukene vise nesten fullstendige gallerier fra fotograferinger jeg har hatt så langt i år. Her er fra en nyfødtfotografering jeg hadde i januar. Denne fotograferingen startet året meget bra, og har et av mine favorittbilder fra noen nyfødtfotografering jeg har hatt (bilde med hunden).

nyfødtfotograf i bergen
nyfødt baby
nyfødtfotograf i bergen
nyfødtfotografering
nyfødtfoto bergen
nyfødtfotografering
nyfødt baby
sovende baby
nyfødtfoto
nyfødtfoto med hund
nyfødt baby i kurv
nyfødtfotografering
babytær
nyfødt og mamma
nyfødt og pappa
nyfødtfotograf bergen

Siste innlegg
Arkiv
Følg meg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page