idatysse_26.jpg

May 19, 2020

Surprise surprise - Jeg ELSKER gult! Skulle ønske flere likte det så godt også. Jeg elsker det i bilder. Spesielt ved bilder tatt av vår og sommerbarn. Tar ofte tematiske bilder i forhold til hvilke årstid babyen er født. 

I dette galleriet tok jeg ett setup med litt gule detaljer, men ellers holdt vi oss til hvitt og rosa.

May 5, 2020

Bilder av et galleri sendt til kunde.

April 15, 2020

Et lite dykk i arkivet fant jeg denne fine fotograferingen. Vi hadde en kjempe travel og gøy fotografering på Gamlehaugen i Bergen. Som fotograf i Bergen må dette være en av de stedene jeg har brukt mest til fotografering. Mange fine områder med blomster, åpne områder, sjø og trær. Og alltid like velstelt!

January 27, 2020

Viser et fult galleri ved nyfødtfotografering

January 20, 2020

En fotograf sin hverdag første halvåret, i tillegg til litt bilder fra en 1 årsfotografering av en søt gutt.

August 28, 2019

Jeg oppdaterer sjeldent bloggen, og det må jeg bli flinkere til. Nå tenkte jeg at jeg kunne ila de neste ukene vise nesten fullstendige gallerier fra fotograferinger jeg har hatt så langt i år.

May 16, 2019

Datteren min ble 1år i april, og dette måtte selvfølgelig dokumenteres. Jeg bare elsker cake smash, og håper at hver eneste 1 åring som kommer til meg ønsker seg dette 🤪

Her kan fargetema bestemmes i forkant. Vi er ikke låst til blått og rosa. Jeg har super dilla på gul for tiden, så da måtte vi så klart fikse et gult tema.

Ønsker du deg Cake smash, så er det bare å gi beskjed om det når du bestiller time. Det koster 300kr ekstra for dette.

February 28, 2019

Hva man finner på!

En fin liten trend som har sneket seg over dammen, er melkebad med blomster. Jeg har gjort en del av dette med gravide, og bildene blir så fin. Dessverre har jeg ikke badekar i studio, så det gjør at det av og til er litt vanskelig å få til.

Men, nå har jeg gått til innkjøp i et lite emaljekar, som kan brukes av de minste. Her prøvde jeg karet ut med datteren min Aurora på 9mnd.

Forhåndsregler man gjerne bør ta når man tar bilder av de minst...

January 31, 2019

I starten av året hadde jeg en liten jente på besøk som jeg også har hatt nyfødtfotografering av. Hun har rukket å bli ett år allerede. Helt utrolig hvordan tiden flyr. 

Det gikk i rosa denne gangen som sist.

På 1 års fotografering hos meg pleier jeg som regel å ta bilder på 3 forskjellige bakgrunner, med 3 skift. Da får man en fin variasjon og kan sette sammen produkter og album deretter. 

Se på søtingen!

October 16, 2018

Skulle jeg valgt én årstid å ta bilder på resten av livet, så hadde det vært høsten. Høsten i år har vært så fantastisk fin når det kommer til farger på trærne (føler dette varierer litt fra år til år), men dessverre har det jo KUN vært regn! 

Jeg synes ikke det gjør noe å ta bilder i bittelitt regn, men pøseregn og storm er en annen ting. I går var vi på en liten trilletur i finværet, og jeg tok med meg kamera (ironisk nok, gjør jeg dette sjeldent).

Please reload

Siste innlegg

February 28, 2019

October 16, 2018

Please reload

Følg meg på Instagram

©2020 Studio Aurora av Pernille F. Eriksen

Tlf: +47 928 86 260

Email: hei@pernilleferiksen.no

Adresse: Eidsvågbakken 1, Bergen

Nyfødtfotograf | Gravidfotograf | Babyfotograf

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon