top of page
malintennebekk_6.jpg

NYFØDTFOTO

Tidløse bilder av en tidløs tid. Babyen din er kun nyfødt i 3 uker. Før du har fått sjans å snu deg har bena fått valker og kinnene er blitt god å rund. Fang øyeblikket.

nyfødtfoto av fotograf i bergen
2S1A2823.jpg
nyfødtfoto av fotograf i bergen
nyfødtfoto av fotograf i bergen

Hvor mange dager bør babyen være?

Den beste alderen er rundt 6-14 dager. Da sovner de lett og strekker ikke like mye på armer og ben. Jeg tar gjerne inn eldre babyer, men da med et lite forbehold.

Når bør jeg bestille time?

Bestill time mens du er gravid! Gi meg termindato, og jeg sørger for at du får plass en av dagene etter du har født. Jeg tar høyde for at babyen kan komme i både god tid før, og i god tid etter.

Hvor lang tid tar fotograferingen?

Jeg er som regel ferdig etter ca 2 timer, men det kan ta om lag 3 timer om baby er urolig. Jeg har kaffe, te, vann, brus ++, og også litt småsnacks i studio. 

Dere får tilsendt en nyfødtfotoguide i forkant av timen, med ytterligere informasjon. Hos meg er dere i gode hender, og jeg setter føringen for at resultatet blir slik dere ønsker.

download.png
Ønsker du fotografering, men har ikke mulighet å betale alt på én gang? Jeg samarbeider med Svea, som gir flere gode lånemuligheter, enten uten renter eller med gode rentevilkår. Betal i et tempo som passer dere - ikke gå glipp av bilder fra nyfødtiden.
shutterstock_mockup5.jpg
bottom of page