top of page
Babyfoto av fotograf i Bergen

Babyfoto

Personlighet, latter, kaos og kjærlighet. Babyer er noe for seg selv, og babyportrettet er det fineste man kan ha på veggen.

Babyfoto innrammet

3-6 måneder

Babyen din har begynt å smile, hever hodet når de ligger magen og er generelt sett i veldig godt humør. De blir derimot fort sliten, så fotograferingen er raskere enn vanlig.

7-9 måneder

Nå sitter gjerne babyen, og har begynt å få skikkelig personlighet. Denne alderen er fantastisk å fotografere, fordi de ikke er blitt så veldig travel enda.

12 måneder

En fantastisk milepæl og en alder jeg fotograferer mye. Her kan de fleste stå med støtte, og er generelt sett i godt humør. Noen har begynt å gå, men det er ingenting å bekymre seg for. Oppmerksomheten er lett å fange hos ettåringer.

Eldre barn

Hvorfor stoppe ved 1 års alderen? Å gå til fotograf kontinuerlig gjennom oppveksten er vel så viktig. Jeg elsker å ta bilder av litt eldre barn. Veldig ofte kombineres disse portrettene med familien.

Babyfoto av fotograf i Bergen

Hvordan foregår det?

Ved baby - og barnefotografering tar vi i hovedsak bilder på to bakgrunner, men har mulighet for ett til skift og/eller bakgrunnskift. Hvis du ønsker å ta bilder både inne og ute, så går dette fint, men husk at alt må skje innen fotograferingstimen. Ønsker du Cake Smash, så gjør vi dette i slutten av en vanlig fotografering.

Jeg har noen få låneklær i studio, men jeg anbefaler alltid å ta med litt forskjellig. De første 10-15 minuttene bruker vi på å finne antrekk og bakgrunn og lar barnet bli varm på omgivelsene. Noen barn er veldig usikker, og noen er klar

fra de kommer inn døren. Alt er helt normalt.

bottom of page