top of page
shaianetomazoni_maternity_9.jpg

Gravidfoto

En ny spire. En ny epoke. Graviditeten er en spennende tid. Mitt mål er ikke bare å vise deg hvor nydelig du er som gravid, men også fange dyrebare minner om en tid som bare varer én eller få ganger i livet.

Gravidfoto med familie innrammet
Gravidfoto innrammet

Skreddersy din gravidfotografering

Jeg anbefaler å ta bilder i mellom uke 26 og 36. Det avhenger av hvordan din graviditet utvikler seg. Noen blir veldig hoven i kroppen i slutten av graviditeten og noen får urenheter i huden som gjerne ikke pleier å være der. Derfor er det lurt at bildene tas så fort magen er stor nok, og du fremdeles føler deg bra.

Når du bestiller gravidfoto hos meg, så følger det med en forberedelses samtale, hvor vi sammen finner ut av hvilke bilder som passer best for deg. Jeg liker å skreddersy fotograferingen nøyaktig slik du selv ønsker den.

Her går vi gjennom farger, bakgrunner, antrekk osv. Vi prater om komfortnivået ditt vedrørende bilder med og uten klær, og om du ønsker å ha med deg søsken og/eller mann/partner. Vi prater også litt om hvordan du ser for deg at bildene skal fremstilles til slutt. Dette hjelper meg å tenke i helhet på fotograferingen og hvordan jeg gjennomfører den.

bottom of page