top of page
jorunnborgenhaug_16.jpg
jannikes_vår23_2.jpg
nathaliev_vår23_6.jpg

Limited edition VÅr

Endret til lørdag 11.mai - Ekstra plasser tilgjengelig!

3690,-
20min fotografering og 5stk digitale filer i høy oppløsning

GENERELL INFO:

Prisen gjelder for én familie. Fotograferingen gjelder for alle aldre og gravide. Familiebilder oppfordres ☺️ Blir det veldig dårlig vær, flytter vi fotograferingen innendørs (selvfølgelig med en fin vårlig vri). Husk å kom uthvilt, mett og ferdig kledd, da det riktignok er begrenset med tid til rådighet. Det er ikke tid til klesskift. Kom gjerne noen minutter før det er din tur. 

BAKGRUNN:

Ute. Nøyaktig lokasjon kommer! 

ANTREKK:

Se an temperatur. Lyse, vårlige farger er fint. Prøv å matche, men ikke nødvendigvis med helt like klær. Hold fargene harmonisk, men mix gjerne teksturer og materialer. 

BILDEVISNING:

20 bilder vises frem for hver enkelt i et passordbeskyttet galleri på nettsiden. Her velges bildene dere ønsker. Nummer i navnet på bildene, sendes til meg på email. Bildene blir så sendt på email via wetransfer i høy oppløsning.

BETALING:

Fotografering og filer faktureres etter fotograferingen. Det vil tilbys kjøp av ekstra digitale filer (og/eller produkter) når galleriet er sendt ut.

VILKÅR:

Påmelding er bindende. Blir man syk e.l må man gi beskjed så fort man har mulighet, om det ikke gis beskjed og man ikke dukker opp som avtalt blir det fulle beløpet fakturert. Bilder må velges innen 7 dager etter galleriet er mottatt. Velges det ikke bilder etter 7 dager, sendes mine egne 5 favoritter. Jeg har forståelse for at det ikke alltid er lett å ta avgjørelsen når det mange fine bilder, men mai og juni er travle måneder for meg, hvor jeg helst ønsker å bli ferdig med jobben i en fornuftig rekkefølge.

HVA ER FORSKJELLEN PÅ LIMITED EDITION OG ORDINÆR FOTOGRAFERINGSTIME?

Limited Edition gjør jeg kun to ganger i året, hvor det er satt av én bestemt dag med intensiv fotografering. Ved ordinær fotografering har man mer tid til rådighet, har med flere skift og bakgrunner, lån av klær, kan ta bilder både ute OG inne om man ønsker, og man får tilgang på langt flere bilder i etterkant. Det er også inkludert en bestillingstime i ordinær fotografering, og det er ingen tidspress på bestilling av bilder. Ønsker du mer tid, og alt nevnt over, så anbefaler jeg sterkt en ordinær time. 

Bestill din tid her

bottom of page