top of page

Godt nyttår fra studio aurora

Pang. Der var det nye året plutselig startet. Jeg som trodde januar kommet til å bli en rolig start, ble veldig travel, med flere fine fotograferinger allerede gjennomført, og mange flere på vei.

Jeg har likevel fokusert på å få stell på alt rundt meg. Organisering av økonomi, fremtidige planer, og utrensking av studio har vært litt av fokuset.


2020 ble et ok år for meg til tross for all motbør. Det nye er at jeg har sluttet med heldags bryllupsfotografering, noe som gjorde at jeg kun endte opp med 2stk bryllup i fjor. Det gjør selvfølgelig noe med det endelige resultatet for året.

Nå gleder jeg meg til år, hvor hovedfokus er på nyfødt og baby som jeg elsker så høyt å drive med. MEN, det blir også et kort år med mye forandring. For 1.juni går jeg i ny foreldrepermisjon med andremann. Da vil også studioet mitt i Eidsvåg fabrikker bli sagt opp, og jeg må finne meg et nytt studiolokale når permisjonen går mot slutten.


Vi får se hvor ferden går videre, men ønsket er et litt større lokale som åpner opp for flere muligheter og bedre arbeidsflyt. Det skal bli veldig godt! Jeg har elsket mitt lille krypinn, men det er ikke til å stikke under en stol at det ofte har vært utfordringer knyttet til størrelsen.


Dere som følger meg på ferden, og alle nye som titter innom er hvertfall hjertelig velkommen. Både nå, og i nytt lokale når den tid kommer. Dere kommer nok til å få et lite nærmere innblikk i blogginnlegg, som jeg har planlagt å bli litt flinkere til i år.


Godt nyttår!

Comments


Siste innlegg
Arkiv
Følg meg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page