top of page

Mammapermisjon

Da var det altså min tur. For nå 20 dager siden kom lille Aurora til verden og snudde opp ned på tilværelsen vår. Vi er stormforelsket. Det er så klart ikke til å stikke under en stol at det har vært 20 dager med et følelsespekter jeg aldri har opplevd maken til. Det går i bølgedaler, og det har vært travlere enn jeg hadde trodd (for hvem vet eeegentlig hvordan det faktisk vil bli som førstegangsforeldre?).

Når venner og bekjente fikk høre at jeg var gravid, fikk jeg mange tilbakemeldinger om hvor fotografert denne tullen kommet til å bli, og jeg nikket meg enig. Men så fikk jeg høre fra andre fotografer at å ta nyfødtbilder av sin egen, DET var vanskelig det. Og OM det var! Vi prøvde i et par omganger, men brelen visste at det var mamma som dullet med henne, og da var det uaktuelt å sove.

Helt ufotografert ble hun heldigvis ikke og de jeg fikk ble fine, men jeg som hadde såå mange planer måtte rett og slett se dem tapt etterhvert. Neste gang kan det faktisk være at jeg booker inn en nyfødtfotograf selv, for det er veldig mye lettere å bare gi dem til noen som kan det, som ikke er full i mammalukt, og bare slappe av mens de blir fotografert.

Her er et lite knippe:

Jeg skal fortsette å kose meg i permisjon og nyte tiden til det fulle, men gleder meg så klart til å begynne i jobb igjen til høsten. Selv om jeg ikke jobber nå, så er det likevel bare å ta kontakt for å booke time til oktober og utover, om dere allerede vil gjøre det nå! Jeg svarer, dog bittelitt senere enn vanlig.

Håper dere nyter det fine været for tiden, hvem vet hvor lenge det varer.

Klem fra meg

Siste innlegg
Arkiv
Følg meg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page