top of page

Tanker i Oktober

Hei dere. Året går. Jeg kan ikke forstå at vi allerede snart skal sitte med middagsbordet på julaften og spise pinnekjøtt. Eller at jeg igjen skal ha julekortfotografering med kjente og nye kunder om bare et par uker. Jeg kan, så langt, se tilbake på et begivenhetsrikt år med mange fine fotograferinger. Aller mest føler jeg utviklingen på nyfødtfotograferingen er skutt i været, og er så gira på å fokusere enda hardere på nyfødt, svangerskap, og 1års fotograferinger i årene som kommer.

Jeg har gått fult inn for å jobbe som fotograf på heltid, og prisene mine er blitt justert deretter. Profesjonell fotografering er, som det alltid har vært, en luksusvare. Som fotograf setter jeg selv stor pris på kvalitet hele veien, fra knappen på kamera er trykket, til kunden har veggpryden eller albumet i hendene. Det gjør noe med deg som fotograf, når kundene selv setter pris på god fotokunst, og fryder seg av jobben man har gjort. Det gir motivasjon og en driv til å utvikle seg, og å stå på videre. For er det en ting som er sikkert, er det det at å være småbarnsfotograf på langt nær gjør meg rik. Men det gir meg så utrolig mye mer. Jeg får lov å møte så mange fine mennesker, så mange søte barn og babyer, og jeg får være kreativ.

Jeg setter umåtelig stor pris på tilliten kundene mine gir meg, og at de har valgt nettopp meg for å forevige deres øyeblikk.

Dette var bare en liten tankestrøm fra meg på en søndags kveld. Legger ved et par bilder til fra svangerskapsfotograferingen til Kristina.

Ha en fantastisk søndag alle sammen!

Siste innlegg
Arkiv
Følg meg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page