top of page

Fotografering 50% avslag - LilleMote

I forbindelse med mitt nye samarbeid med www.lillemote.no, har vi en kampanje gående den neste måneden. Kan du vise til en kvittering av ett kjøp hos Lille Mote, får du 50% avslag på valgfri fotografering hos meg!

Dette passer jo utmerket om du allerede hadde tenkt på å ha en fotosession med familien, ettåringen, eller den helt nyfødte.

Lille Mote har for tiden Pop-Up shop i Steinkjellergaten i Bergen sentrum. Jeg kommer til å stikke innom der for å prate litt om oss, og meg, senere i uken, men tilbudet gjelder for alle, uansett om du kommer i butikken eller ikke. :D

Bare ta kontakt med meg via sidens kontaktskjema eller melding på facebook.

Siste innlegg
Arkiv
Følg meg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
bottom of page