Priser 2021

1.Juni går jeg i foreldrepermisjon t.o.m januar 2022. Ønsker du fotografering i år, så burde fotograferingen bestilles i god tid før dette.

Fotograferingspriser

Nyfødt  ............................................ 2000kr

3 timer fotografering + ca 30 bilder å bestille fra. Digitale filer er ikke inkludert i fotograferingsprisen, produkter kommer i tillegg, se priser under bildeprodukter.

Baby, barn, gravid, og familie  .............1200kr

45min fotografering + ca 30 bilder å bestille fra. Digitale filer er ikke inkludert i fotograferingsprisen, produkter kommer i tillegg, se priser under bildeprodukter.

Konfirmant og gravid............................1200kr

1 time fotografering + ca 30 bilder å bestille fra. Digitale filer er ikke inkludert i fotograferingsprisen, produkter kommer i tillegg, se priser under bildeprodukter.

Tilleggspriser

Helg og ettermiddag (fra kl 16) ....... 600kr

Profesjonell sminke og styling............ 900kr 

Cake Smash................................. 450kr

Annen info

- Om lag en til to uker etter fotografering har vi en bestillingstime i studio, hvor vi går igjennom bildene. Der jobber vi sammen for å finne de beste løsningene for deres bilder. PS: På grunn av covid19 vil bestillingstimen skje via tlf eller videosamtale inntil videre. Dere får tilsendt et galleri med fremvisning av bildene.

- Fotografering betales med kort. Produkter kan betales med kort på bestillingstimen, eller det kan sendes faktura med 10 dagers forfall. Produkter og digitale filer går i produksjon etter faktura er betalt. 

- Leveringstid på produkter og digitale filer avhenger av hvor travelt det er i perioden for bestilling. Men det kan ta fra 2 til 6 uker.

- Produkter må hentes av kunden til avtalt tid i studio. Om kunden ønsker å få produkter tilsendt tilkommer det forsendelsesgebyr på 250kr (uavhengig av størrelse).

- Ikke møtt til avtalt fotograferingstime eller avbestilling mindre enn ett døgn før, faktureres i sin helhet.​

Produkter

Album fra 5490kr

Forstørrelser fra 790kr

Digitale filer fra 5000kr

Se fullstendig prisliste på bildeprodukter her:

Med forbehold om at prisene kan endres. Den prisen som var da dere bestilte timen står gjeldene for dere.

Delbetaling

Det er full forståelse for at en tur til fotografering fort kan bli en stor investering. Jeg ønsker at alle som virkelig vil ta bilder hos meg skal ha muligheten til dette. Jeg tilbyr derfor delbetaling om det trengs. Vi finner en løsning på dette under bestillingstimen.

Følg meg på Instagram

©2020 Studio Aurora av Pernille F. Eriksen

Tlf: +47 928 86 260

Email: hei@pernilleferiksen.no

Adresse: Eidsvågbakken 1, Bergen

Nyfødtfotograf | Gravidfotograf | Babyfotograf

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon