top of page
imoksness-09.jpg
ivigesdal-01.jpg
289A9847.jpg

Limited edition HØST 2023

14.Oktober - kun 10 plasser

3490,-
20min fotografering og 5stk digitale filer i høy oppløsning

GENERELL INFO:

Prisen gjelder for én familie. Fotograferingen gjelder for alle aldre og gravide. Familiebilder oppfordres. Blir det veldig dårlig vær, utsettes det til lørdagen etter. Husk å kom uthvilt, mett og ferdig kledd, da det riktignok er begrenset med tid til rådighet. Det er ikke tid til klesskift (om du ønsker å kombinere høstshooten med et par bilder til julekort, kan man gjerne ta med en nisselue eller annet julete). Kom gjerne noen minutter før det er din tur. 

BAKGRUNN:

Ute. Nøyaktig lokasjon kommer!

ANTREKK:

Se an temperatur. Høstfarger som gul, oransje, brunt og grønt er nydelig til denne typen foto. Prøv å matche, men ikke nødvendigvis med helt like klær. Hold fargene harmonisk, men mix gjerne teksturer og materialer. Se gjerne til godt eksempel i bildene over.

Siden jeg starter dagen tidlig, kan det potensielt være ganske kaldt. Så se an været, og ta på ull under klærne hvis det trengs. Kalde barn er ikke et godt utgangspunkt for å få gode bilder.

BILDEVISNING:

20 bilder vises frem for hver enkelt i et passordbeskyttet galleri på nettsiden. Her velges bildene dere ønsker. Nummer i navnet på bildene, sendes til meg på email. Bildene blir så sendt på email via wetransfer i høy oppløsning.

BETALING:

Fotografering og filer betales samlet via faktura. Det vil tilbys kjøp av ekstra digitale filer (og/eller produkter) når galleriet er sendt ut.

VILKÅR:

Påmelding er bindende. Avbestilling må skje minst 24 timer før. Faktura sendes på email om tilstedeværelse uteblir uten at jeg er informert. Bilder må velges innen 7 dager etter galleriet er mottatt. Velges det ikke bilder etter 7 dager, sendes uansett faktura på grunnpakken. Velges det fremdeles ikke bilder 1 uke etter grunnpakken er betalt, sendes mine egne 5 favoritter. Jeg ønsker å avslutte jobben i god tid før julefoto og julerush.

HVA ER FORSKJELLEN PÅ LIMITED EDITION OG ORDINÆR FOTOGRAFERINGSTIME?

Limited Edition gjør jeg kun én eller to ganger i året, hvor det er satt av én bestemt dag med intensiv fotografering. Ved ordinær fotografering har man mer tid til rådighet, har med flere skift og bakgrunner, lån av klær, kan ta bilder både ute OG inne om man ønsker, og man får tilgang på flere bilder i etterkant. Det er også inkludert en bestillingstime i ordinær fotografering, og det er ingen tidspress på bestilling av bilder. Ønsker du mer tid, og alt nevnt over, så anbefaler jeg sterkt en ordinær time. 

Bestill din tid her

bottom of page