Fotografering 50% avslag - LilleMote

October 17, 2016

I forbindelse med mitt nye samarbeid med www.lillemote.no, har vi en kampanje gående den neste måneden. Kan du vise til en kvittering av ett kjøp hos Lille Mote, får du 50% avslag på valgfri fotografering hos meg!

 

Dette passer jo utmerket om du allerede hadde tenkt på å ha en fotosession med familien, ettåringen, eller den helt nyfødte. 

 

Lille Mote har for tiden Pop-Up shop i Steinkjellergaten i Bergen sentrum. Jeg kommer til å stikke innom der for å prate litt om oss, og meg, senere i uken, men tilbudet gjelder for alle, uansett om du kommer i butikken eller ikke. :D

 

Bare ta kontakt med meg via sidens kontaktskjema eller melding på facebook. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste innlegg

February 28, 2019

October 16, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg meg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Følg meg på Instagram

©2020 Studio Aurora av Pernille F. Eriksen

Tlf: +47 928 86 260

Email: hei@pernilleferiksen.no

Adresse: Eidsvågbakken 1, Bergen

Nyfødtfotograf | Gravidfotograf | Babyfotograf

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon