siljenesthus_12.jpg
siljenesthus_16.jpg
siljenesthus_27.jpg

Minifotografering ute

11.juli fra 09-15

790,-

20min fotografering og 1stk digital fil i høy oppløsning

GENERELL INFO:

Prisen gjelder for én kjernefamilie. Fotograferingen vil finne sted ute i nærheten av studioet mitt. Vi holder oss på én plass, og tar bildene der. Er det meldt regn eller andre upraktiske forhold, endres datoen (jeg kan da ikke garantere at datoen havner på en dag dere er ledig). 

Fotograferingen gjelder for alle aldre. Familiebilder oppfordres!

ANTREKK:

Ett tips er gjerne strikk (som vist i ett av bildene over), eller andre søte klær. Husk at klærne må matche om dere er en hel familie eller søsken. Dere trenger ikke alle akkurat samme farge på klærne, men at de går godt sammen. Gjerne nyanser av samme farge.

Er det meldt kaldt vær, husk å kle barnet på med ull under. Ikke ha på dere store jakker, luer, capser, klær med mange forskjellige farger og mønstre. Husk å unngå store logoer.

BETALING:

Fotograferingen betales på automat med kort. Det vil tilbys kjøp av ekstra digitale filer til "minifotograferings-priser" når galleriet er sendt ut. Disse sendes faktura på.

BILDEVISNING:

Ca 15 bilder vises frem for hver enkelt i et passordbeskyttet galleri på nettsiden min. Her velges bildene dere ønsker. Nummer i navnet på bildene, sendes til meg. Bildene blir så sendt på email via wetransfer i høy oppløsning.

VILKÅR:

Påmelding er bindende. Avbestilling må skje minst 24 timer før. Faktura sendes på email om tilstedeværelse uteblir uten at jeg er informert.

Bestill din tid her