2S1A2306.jpg
2S1A9569.jpg
stinelillebo_36.jpg

mamma og meg minifoto

14.februar fra 10-15

690,-

20min fotografering og 1stk digital fil i høy oppløsning

(med tilbud om ekstra digitale filer til "minifoto-priser")

GENERELL INFO:

Prisen gjelder for én mamma + sitt/sine barn. Fotograferingen vil finne sted inne i studioet mitt. Det er kun én kunde pr halvtime, så smittervern vil opprettholdes i mellomtiden. Alt som kan ha vært tatt på osv. vil bli spritet. Jeg bruker nytt engangsmunnbind pr kunde. Fotograferingen gjelder for alle mammaer og barn i alle aldre. Eldre mammaer med eldre barn oppfordres!

På grunn av begrensningen på 5stk mennesker i samme rom, så kan jeg toppen ta i mot mamma med 3 barn på det meste. Beklager ulempen.

BAKGRUNN:

Jeg vil ha alternativet om svart eller hvit bakgrunn. Ettersom det ikke er tid til å ta bilder på begge bakgrunnene, så velges det du vil ha i skjemaet nedenfor.

ANTREKK:

Det du føler deg komfortabel i. Match gjerne barnet/barna i mer eller mindre grad. Tenk gjerne over farger i forhold til valget av bakgrunn. Jeg kan anbefale jordtoner på hvit bakgrunn, eller hvitt på hvitt. Jordtoner er også fint på svart, og svart på svart. Det er helt opp til dere om dere velger kalde eller varme farger på klærne. Men husk å unngå for mye mønster, store logoer og klær som generelt ser slitt ut.

BETALING:

Fotograferingen betales på automat med kort. Det vil tilbys kjøp av ekstra digitale filer til "minifotograferings-priser" når galleriet er sendt ut. Disse sendes det faktura på.

BILDEVISNING:

Ca 15 uredigerte bilder vises frem for hver enkelt i et passordbeskyttet galleri på nettsiden min. Her velges bildene dere ønsker. Nummer i navnet på bildene sendes til meg og jeg redigerer dem. Bildene blir så sendt på email via wetransfer i høy oppløsning.

VILKÅR:

Påmelding er bindende. Avbestilling må skje minst 24 timer før. Faktura sendes på email om tilstedeværelse uteblir uten at jeg er informert.

Bestill din tid her