top of page
289A9976.jpg
289A9731.jpg
289A0335.jpg

Limited edition vår 2023

13.Mai - kun 15 plasser

3490,-
20min fotografering og 5stk digitale filer i høy oppløsning

GENERELL INFO:

Prisen gjelder for én kjernefamilie. Fotograferingen gjelder for alle aldre. Familiebilder oppfordres. Blir det veldig dårlig vær, utsettes det til lørdagen etter. Husk å kom uthvilt, mett og ferdig kledd, da det riktignok er begrenset med tid til rådighet. Det er ikke tid til klesskift. Kom gjerne noen minutter før det er din tur.

BAKGRUNN:

Ute. Nøyaktig lokasjon kommer! Det blir i nærheten av studio.

ANTREKK:

Se an temperatur. Sommerkjoler, fine rompere. Alle farger som finnes i naturen er fint her, men for å få et litt vårlig preg er alltids lyse farger en vinner (beige, hvit, lys gul, grønn).

BETALING:

Fotografering og filer betales samlet via faktura. Det vil tilbys kjøp av ekstra digitale filer (og/eller produkter) når galleriet er sendt ut.

BILDEVISNING:

Ca 20 bilder vises frem for hver enkelt i et passordbeskyttet galleri på nettsiden. Her velges bildene dere ønsker. Nummer i navnet på bildene, sendes til meg på email. Bildene blir så sendt på email via wetransfer i høy oppløsning.

VILKÅR:

Påmelding er bindende. Avbestilling må skje minst 24 timer før. Faktura sendes på email om tilstedeværelse uteblir uten at jeg er informert. Bilder må velges innen 7 dager etter galleriet er mottatt. Velges det ikke bilder etter 7 dager, sendes faktura på grunnpakken. 

HVA ER FORSKJELLEN PÅ LIMITED EDITION OG ORDINÆR FOTOGRAFERINGSTIME?

Limited Edition gjør jeg kun én eller to ganger i året, hvor det er satt av én bestemt dag med intensiv fotografering. Ved ordinær fotografering har man mer tid til rådighet, har med flere skift og bakgrunner, kan ta bilder både ute OG inne om man ønsker, og man får tilgang på flere bilder i etterkant. Det er også inkludert en bestillingstime i ordinær fotografering. Ønsker du mer tid, og alt nevnt over, så anbefaler jeg sterkt en ordinær time. Dette gjelder også hvis du har et barn som trenger litt mer tid til å varme seg opp.

Bestill din tid her

bottom of page