289A9976.jpg
289A9731.jpg
289A0335.jpg

Limited edition vår 2023

13.Mai fra 09 - 13

2990,-
20min fotografering og 5stk digitale filer i høy oppløsning

GENERELL INFO:

Prisen gjelder for én kjernefamilie. Fotograferingen gjelder for alle aldre. Familiebilder oppfordres. Blir det veldig dårlig vær, utsettes det til lørdagen etter. Husk å kom uthvilt, mett og ferdig kledd, da det riktignok er begrenset med tid til rådighet. Det er ikke tid til klesskift. Kom gjerne noen minutter før det er din tur.

BAKGRUNN:

Ute. Nøyaktig lokasjon kommer! Det blir i nærheten av studio.

ANTREKK:

Se an temperatur. Sommerkjoler, fine rompere. Alle farger som finnes i naturen er fint her, men for å få et litt sommerlig preg er alltids lyse fine farger en vinner.

BETALING:

Fotografering og filer betales samlet via faktura. Det vil tilbys kjøp av ekstra digitale filer til "limited edition - priser" når galleriet er sendt ut. Bilder må velges innen 7 dager etter galleriet er mottatt.

BILDEVISNING:

Ca 20 bilder vises frem for hver enkelt i et passordbeskyttet galleri på nettsiden. Her velges bildene dere ønsker. Nummer i navnet på bildene, sendes til meg på email. Bildene blir så sendt på email via wetransfer i høy oppløsning.

VILKÅR:

Påmelding er bindende. Avbestilling må skje minst 24 timer før. Faktura sendes på email om tilstedeværelse uteblir uten at jeg er informert.

Bestill din tid her