Callemann_31.jpg
Callemann_13.jpg
Callemann_16.jpg

Limited edition høst 2022

15.oktober fra 09 - 13

2990,-
20min fotografering og 5stk digitale filer i høy oppløsning

GENERELL INFO:

Prisen gjelder for én kjernefamilie. Fotograferingen gjelder for alle aldre. Familiebilder oppfordres. Blir det veldig dårlig vær, utsettes det til lørdagen etter (22.oktober). Husk å kom uthvilt, mett og ferdig kledd, da det riktignok er begrenset med tid til rådighet. Det er ikke tid til klesskift. Kom gjerne noen minutter før det er din tur.

BAKGRUNN:

Ute i høstfargene. Nøyaktig lokasjon kommer! Her må jeg se an hvor det blir finest med høstfargene. Men satser på at det blir en plass i nærheten av studio.

ANTREKK:

Se an temperatur. Er det kaldt, husk å ha et tynt ullag under antrekket. Ellers er strikkegensere fint. Høstfarger som gul, oker og bruntoner er nydelig for denne typen bilder. Ellers passer det også fint med grønt, og andre farge man finner i naturen.

BETALING:

Fotografering og filer betales samlet via faktura. Det vil tilbys kjøp av ekstra digitale filer til "limited edition - priser" når galleriet er sendt ut. Bilder må velges innen 7 dager etter galleriet er mottatt.

BILDEVISNING:

Ca 20 bilder vises frem for hver enkelt i et passordbeskyttet galleri på nettsiden. Her velges bildene dere ønsker. Nummer i navnet på bildene, sendes til meg på email. Bildene blir så sendt på email via wetransfer i høy oppløsning.

VILKÅR:

Påmelding er bindende. Avbestilling må skje minst 24 timer før. Faktura sendes på email om tilstedeværelse uteblir uten at jeg er informert.

Bestill din tid her