Julekortfotografering 2020

09 - 10.November fra 10-15

590,-

20min og 1stk digital fil i høy oppløsning

GENERELL INFO:

Da kan jeg endelig ønske velkommen på ny julekortfotografering hos meg. Jeg har savnet denne hyggelige eventen, og gleder meg til årets begivenhet. Både store og små er velkommen. Jeg setter av 20min pr familie, og studio oser av julestemning med pepperkaker, saft og julemusikk.

BAKGRUNNEN:

I år vil bakgrunnen være hvit med jordlige og litt grønne elementer. Jeg har dessverre ikke illustrasjonsbilde da kransen jeg skal lage må være fersk til fotografering. Men jeg lover at den vil bli nydelig.

Tidligere har jeg hatt bakgrunner som kun er egnet for de minste. I år er hele kjernefamilien velkommen til bildetagning. Kjæledyr er også hjertelig velkommen i studio.

Jule elementene kan ikke tas vekk på bildet. Denne typen fotografering er kun for dere som ønsker bilder med julestemning. Ønsker dere også bilder uten jule elementer er dere hjertelig velkommen på en ordinær fotografering hos meg.

ANTREKK:

Jeg anbefaler jordtoner eller lyse farger. Men rødt og grønt er selvfølgelig også lov! Bakgrunnen er veldig ren, så det er ikke mye som kan slå feil.

BETALING:

Fotograferingen betales i studio med kort. Det vil tilbys muligheten til å kjøpe ekstra digitale filer. Disse blir i så fall fakturert i etterkant.

BILDEVISNING:

Ca 10 - 20 bilder vises frem for hver enkelt i et passordbeskyttet galleri på nettsiden min. Her velges bildet/bildene dere ønsker. De siste sifrene i bildet sendes til meg. Bildet blir så sendt på email via wetransfer i høy oppløsning.

JULEKORT:

Dere må gjerne kjøpe julekort hos meg hvis dere ønsker det. Jeg selger enkle julekort med et fast design. Dette sier dere bare i fra om etter dere har mottatt galleriet. Det koster fra 32 - 40kr pr kort avhengig av hvor mange dere vil ha. Minsteantall man kan bestille er 25stk inkl konvolutt. I og med at fotograferingen er såpass tett opp mot desember, må julekortene bli bestilt så fort som mulig etter mottatt galleri.

VILKÅR:

Påmelding er bindende. Avbestilling må skje minst 24 timer før. Faktura sendes på email om tilstedeværelse uteblir uten at jeg er informert.

Bestill din tid her

Følg meg på Instagram

©2020 Studio Aurora av Pernille F. Eriksen

Tlf: +47 928 86 260

Email: hei@pernilleferiksen.no

Adresse: Eidsvågbakken 1, Bergen

Nyfødtfotograf | Gravidfotograf | Babyfotograf

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon