Callemann_31.jpg
Callemann_13.jpg
Callemann_16.jpg

Julefotografering 2020

06.november fra 10 - 15 (planleggingsdag)

790,-

20min fotografering og 1stk digital fil i høy oppløsning

GENERELL INFO:

Velkommen til årets julekortfoto! Jeg har vært frem og tilbake om dette er noe jeg ville tilby i år mtp. Covid-19. Men har kommet frem til at jeg vil ha det ute.

Prisen gjelder for én kjernefamilie. Er det meldt regn eller andre upraktiske forhold, blir dagen satt til helgen etter (eller avlyst).

Fotograferingen gjelder for alle aldre. Familiebilder oppfordres!

BAKGRUNN:

Iom at bildene tas ute, så blir det ikke noe veldig julete oppsett. Men skal finne et skoglig området som passer godt til julekort. Jeg gir en felles email til alle påmeldte hvor fotograferingen vil holde sted. Det blir enten i nærheten av studio eller i Åsane området.

ANTREKK:

Her er man velkommen til å kle dem akkurat som man vil, men fine strikkeluer og gensere er alltid en vinner. Og gjerne litt julete!

Husk å kle barnet på med ull under. Det anbefales ikke ha på dere store jakker, capser, klær med mange forskjellige farger og mønstre. Husk å unngå store logoer.

Kom ferdig kledd. Det er ikke tid til skift.

BETALING:

Fotograferingen betales på automat med kort. Det vil tilbys kjøp av ekstra digitale filer til "minifotograferings-priser" når galleriet er sendt ut. Om man ønsker dette, sendes disse faktura på.

I år tilbyr jeg dessverre ikke kjøp at julekort hos meg, da jeg ikke har tid til produksjonen av det. Bildene dere mottar kan brukes til å bestille andre steder.

BILDEVISNING:

Ca 15 bilder vises frem for hver enkelt i et passordbeskyttet galleri på nettsiden min. Her velges bildene dere ønsker. Nummer i navnet på bildene, sendes til meg. Bildene blir så sendt på email via wetransfer i høy oppløsning.

VILKÅR:

Påmelding er bindende. Avbestilling må skje minst 24 timer før. Faktura sendes på email om tilstedeværelse uteblir uten at jeg er informert.

Bestill din tid her