top of page
289A6918.jpg
289A6881.jpg
289A6934.jpg

Limited edition JUL 2023

11 og 12 november fra 09 - 13

1290,-
15min fotografering og 2stk digitale filer i høy oppløsning

GENERELL INFO:

Prisen gjelder for én kjernefamilie. Fotograferingen gjelder for alle aldre. Kom ferdig mett, utvhilt og ferdig kledd, det er dessverre ikke tid til skift. 

BAKGRUNN:

Moderne, lyst og koselig. Se bilder over.

ANTREKK:

Her passer alt som er litt vinteraktig og julete. Også gjerne julepysjamas! Dere velger selv om dere vil få et popp av farge, ved å ta på dem noe farget (som f.eks rødt eller grønt). Men for å matche "estetikken" ville jeg holdt meg innenfor lyse varianter av grønt og rødt, og spesielt beige, brunt, hvitt og krem.

BETALING:

Fotografering og filer betales samlet via faktura. Det vil tilbys kjøp av ekstra digitale filer til "limited edition - priser" når galleriet er sendt ut. Bilder må velges innen 7 dager etter galleriet er mottatt.

BILDEVISNING:

Ca 20 bilder vises frem for hver enkelt i et passordbeskyttet galleri på nettsiden. Her velges bildene dere ønsker. Nummer i navnet på bildene, sendes til meg på email. Bildene blir så sendt på email via wetransfer i høy oppløsning.

VILKÅR:

Påmelding er bindende. Avbestilling må skje minst 24 timer før. Faktura sendes på email om tilstedeværelse uteblir uten at jeg er informert.

Bestill din tid her

bottom of page