Forhåndskonsultasjon

Bestilling av time skjer via mitt kontaktskjema. Jeg tar så kontakt tilbake, og vi kan enten ringes eller ta samtalen over email.

For at hele samarbeidet skal gå som smurt, kommer jeg til å spørre dere noen spørsmål om deres ønsker for fotograferingen. Alt fra hvilke farger dere liker, klær, hvordan det ser ut hos dere, hvordan bildene skal brukes osv. Her foreslår jeg å se igjennom produktlisten min, for å gjøre dere opp en mening om hva som kan bli aktuelt å kjøpe. Fotografering av profesjonell fotograf er en stor investering, og da er det godt å være forberedt! 

Fotografering i studio eller på lokasjon

Så skjer magien.

Vi har én til tre timer til rådighet ved fotograferingen. Dette avhenger av hvilke dere har avtalt. Jeg ser sjeldent på klokken. Det viktigste er at vi får gode bilder. Det er forståelig at å stå foran en studiofotograf sitt kamera kanskje kan være litt skummelt, både for voksne og for barn. Jeg har som mål og ha en lett og ledig fotografering, hvor vi ler og koser oss. Foreldre kan også være litt bekymret for om barnet er viltert, sjenert eller litt trassig. Dette er bare en del av barnets personlighet! Jeg elsker å fange personligheter, og har ingenting i mot en utfordring.

På slutten må dere fylle ut et lite skjema med litt praktisk informasjon. Rett etter fotografering sender jeg faktura på fotograferingen.

Bestillingstime

Bestillingstimen finner sted ca 2 uker etter fotografering. Jeg redigerer de 30 beste bildene fra fotograferingen, som vises for dere på skjerm i studioet mitt. Her viser jeg dere produktene fysisk, og kommer med forslag. Vi har ca én time på å legg inn deres ordre. Det er derfor veldig viktig at dere kommer forberedt til bestillingstimen. Tenk gjerne gjennom hva dere ønsker med bildene. Hvilke vegger i hjemmet vil dere dandere, hvor store skal bildene være? Skal besteforeldre eller andre familiemedlemmer også ha noen produkter? osv.

Ferdigstillelse og henting

Bestilling går i produksjon etter faktura er betalt. Fra bestilling til produktene er ferdig, kan det ta 2-5 uker. Dette avhenger av hvor stor ordren er, og hvor vi er i mnd. i forhold til bestillingsdagene mine som er annenhver fredag i mnd. Produktene hentes hos meg i studio. 

Dere har nå flotte kvalitetsikre produkter dere setter pris på i alle år fremover.

Copyright og eierskap

Eierskapet i bildene ligger hos meg, fotografen. Dette i henhold til Åndsverksloven. Jeg forbeholder meg retten til å distribuere bildene i markedsføring, utstilling og konkurranser. Det er ulovlig å kopiere mine bilder. Ved kjøp av digitale filer er disse begrenset til privat bruk. Det er ikke lov å selge videre, eller bruke bildene kommersielt.

Jeg tar hensyn til modellene, og legger ikke ut bilder som går i mot modellens favør. Dette ved svangerskapsbilder spesielt. Men jeg er ikke vanskelig på det, så om dere ikke skulle ønske å få deres bilder delt offentlig. Gi meg gjerne beskjed om dette i forveien.

Følg meg på Instagram

©2020 Studio Aurora av Pernille F. Eriksen

Tlf: +47 928 86 260

Email: hei@pernilleferiksen.no

Adresse: Eidsvågbakken 1, Bergen

Nyfødtfotograf | Gravidfotograf | Babyfotograf

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon